Daar is ie dan

13 december 2017

 

Ik heb lang getwijfeld of ik het wel zou doen, maar voilà, zie hier mijn website voor kennel van Valkenenghen. 

 

Ook al werk ik in de communicatiebranche, nooit eerder ontwierp of bouwde ik zelf een website. Dus ik ben best wel trots dat het mij gelukt is. Ik weet wel dat het met al die nieuwe systemen steeds makkelijker is geworden om een website te maken, maar toch, ik vond het best een klus om vrijwel zonder hulp uit te vogelen hoe het allemaal werkt. 


Helemaal klaar is de site nog niet. Er moeten vooral nog mooie foto’s bijkomen. Er staan een paar mooie foto’s op die Michael van de Burgh gemaakt heeft, maar de kwaliteit van mijn eigen foto’s is uitermate matig. Dus dat wordt nog een klusje.


De website geeft me de gelegenheid om niet alleen informatie te geven over het eerste nestje dat we komend halfjaar willen fokken, maar ook om af en toe blogs te schrijven over wat we daar allemaal bij meemaken. 

 

Over mijn belevenissen tijdens de eerste jaren van Eefke heb ik in 2016 een vijftal artikeltjes geschreven in Onze Drent. Je kunt deze artikeltjes vinden in het archief bij Blogs en nieuws. Nu kan ik hier op mijn eigen website gaan schrijven hoe het mij de komende periode vergaat. 

gallery/laptop header